Ons Jan biedt een unieke ambiance. Te midden van een prachtige natuurlijke tuin ligt de Brabantse kortgevelboerderij uit 1739. De boerderij ligt midden in het dorp Sprang-Capelle. Het dorp is deel van De Langstraat, een lint van dorpen op de droge zandheuvels van Brabant, sporend langs de oever van de rivier De Maas, zich uitstrekkend van ’s-Hertogenbosch tot Raamsdonkveer.

Ons Jan is anders dan anders. U verblijft in de sfeer van ooit
De locatie is gesitueerd in de oude Deel, vroeger de stal waar de koeien stonden. Nu is deze deel een schitterende stijlvolle verblijfsplek, met openslaande deuren en zicht op de prachtige tuin, vol met rozen en andere geurende planten. In de tuin treft u verschillende zitjes, te midden van bloeiende fruitbomen, fladderende vlinders, bijen en vogelgeluiden. De mooie ruimte in de oude boerderij biedt plaats aan gezelschappen vanaf 2 tot 50 personen.

Door de centrale ligging dicht bij de A59 en de steden Tilburg, Den Bosch en Breda – en door de gratis parkeerplaatsen op een afstand van 300 meter – is Ons Jan een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving bijeen te komen. De ruimte is van alle gemakken voorzien om een productieve dag in een fijne omgeving te hebben.

Ontspanning
In de buurt kunt u een heerlijke wandelingen maken in het natuurgebied Het Slagenlandschap. Langgerekte smalle percelen, gescheiden door sloten en hagen van zwarte elzen en wilgen.

Op tien minuten rijden ligt het nationaal park De Loonse en Drunense duinen met haar bossen en zandverstuivingen.

De Efteling en de Efteling golfbaan zijn op 5 minuten rijden.

Realisatie: etrick webservices | Ontwerp: Bakvorm